Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο δίνεται με 60 εκατ. ευρώ»!

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο δίνεται με 60 εκατ. ευρώ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2018 02:32
Καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Σέρχιο Αραούχο δεν έχει η Λας Πάλμας, με τον πρόεδρο του συλλόγου να ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο με τη ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ πήρε θέση για τις φήμες που θέλουν τον Σέρχιο Αραούχο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν παραχωρείται:

«Ο Αραούχο δεν είναι προς πώληση. Έχουμε λάβει κλήσεις από διάφορους Έλληνες δημοσιογράφους και διευκρινίζουμε σε όλους ότι υπάρχει μια ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ. Αν γίνει η κατάθεση αυτών των χρημάτων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να εμποδίσουμε την αποχώρηση του από εδώ. Αλλά σε οτιδήποτε άλλο, δεν κάνουμε καμία διαπραγμάτευση. Η Λας Πάλμας δεν έχει λάβει καμία προσφορά, όλα είναι φήμες» είναι οι δηλώσεις του όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα «tintaamarilla».

Ο 26χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ μετράει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 7 παιχνίδια με τη φανέλα της Λας Πάλμας στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.