Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 «Πρόταση 5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για Αραούχο»

«Πρόταση 5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για Αραούχο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2018 18:15
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Λίτο Χιμένεθ, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λας Πάλμας ύψους 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο. Διαψεύδουν οι Πειραιώτες.

Αν και η Λας Πάλμας έχει διαψεύσει την ύπαρξη πρότασης ή ενδιαφέροντος από ελληνική ομάδα για τον Σέρχιο Αραούχο, ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ κάνει λόγο για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού προς την ομάδα των Κανάριων Νησιών για την απόκτηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.

«Ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Αραούχο», γράφει στο twitter ο ρεπόρτερ από τα Κανάρια Νησιά που είχε αποκαλύψει το φλερτ ΑΕΚ-Λας Πάλμας για Λιβάγια και Αραούχο.

Λίγη ώρα μετά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την Πλ. Αλεξάνδρας «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Αραούχο», βάζοντας τέλος στα σενάρια.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Μοϊσές Ροντρίγκεθ που εργάζεται στο ραδιόφωνο «Canarias Radio» υποστήριξε στο ρεπορτάζ του ότι και η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τη Λας Πάλμας για να ενημερωθεί για την κατάσταση αναφορικά με τον Αραούχο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.