Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Η Ολλανδία «τέζαρε» Γερμανία και… Γαλλία

Nations League: Η Ολλανδία «τέζαρε» Γερμανία και… Γαλλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2018 23:55
Τι και εάν έχανε με 2-0 έως το 85’; Η Ολλανδία με γκολ δύο στο φινάλε ισοφάρισε σε 2-2 την Γερμανία στο Γκελζερκίνχεν και πήρε το εισιτήριο για το Final-Four του Nations League στην ισοβαθμία με την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία. Πρόμες (85’) και Φαν Ντάικ (90’) τα γκολ των «οράνιε».

Με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο η Ολλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γερμανία στο Γκελζερκίνχεν και προκρίθηκε στην τελική φάση του Nations League στην ισοβαθμία με την Γαλλία, που είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι, οι «οράνιε» έκαναν τη μεγάλη επιστροφή μετά από δύο αποτυχίες στις προκριματικές φάσεις Euro 2016 και Μουντιάλ 2018 και θα διεκδικήσουν τον προσεχή Ιούνιο το τρόπαιο του νεοσύστατου θεσμού μαζί με τις Πορτογαλία, Αγγλία και Ελβετία.

Η «νασιοναλμανσάφτ» ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού. Στο 9’ ο Βέρνερ άνοιξε το σκορ με όμορφο τελείωμα έξω από την περιοχή, ενώ στο 20’ ο Σανέ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Σίλεσεν αιφνιδιάστηκε και το 2-0 ήταν γεγονός.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «οράνιε» βγήκαν μαζικά μπροστά και έκαναν το μεγάλο comeback.Στο 85’ ο Πρόμες μείωσε σε 2-1 με όμορφο σουτ από το ημικύκλιο, ενώ στο 90’ ο Φαν Ντάικ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Γερμανίας με δυνατό σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-2 αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τους Γάλλους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.