Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετό: «Θέλω να συνεργαστώ ξανά με τον Μουρίνιο»

Ετό: «Θέλω να συνεργαστώ ξανά με τον Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2013 21:33
Την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Σάμουελ Ετό, βάζοντας... φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ και της Νάπολι, αναμένεται να αποχωρήσει από την Ανζί μετά την κρίση που βιώνει η ρώσικη ομάδα, και όπως δήλωσε ο ίδιος, θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Ζοζέ Μουρίνιο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Τσέλσι:

«Στον κόσμο υπάρχει μόνο ένας Μουρίνιο. Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές στην καριέρα μου όμως κανένας δεν έχει τον δικό του χαρακτήρα. Κερδίσαμε πολλά τρόπαια μαζί στην Ίντερ και θα ήθελα πολύ να δουλέψω ξανά υπό τις οδηγίες του».

Ο 32χρονος φορ στη συνέχεια αναφέρθηκε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι στο πρόσωπο του, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα εξετάσει όλες τις προτάσεις:

«Η Τσέλσι είναι πολύ καλή ομάδα, όμως θα εξετάσω όλες τις προτάσεις πριν αποφασίσω τον επόμενο προορισμό μου».

Να σημειωθεί πως ο Ετό κατέκτησε το «τρεμπλ» το 2010 υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο και δεν είναι απίθανο εάν η Τσέλσι εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, και μετά τις αποτυχημένες απόπειρες απόκτησης του Γουέιν Ρούνει, ίσως στραφεί στον Καμερουνέζο άσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.