Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2018 15:58
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια των οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Γλίτωσαν την αφαίρεση βαθμών οι «ερυθρόλευκοι».

Με πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Πάτρας στο πλαίσιο του αγώνα με την Παναχαϊκή για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Το δικαστήριο δέχτηκε τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού στο υπόμνημα 50 σελίδων που κατέθεσαν και πείστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών. Η απόφαση λήφθηκε παμψηφεί από την τριμελή Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός αν και είχε κληθεί σε απολογία με το άρθρο 15, 4β. του πειθαρχικού κώδικα για επεισόδια με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας και βιαιοπραγίες κατά προσώπων, τελικά τιμωρήθηκε με το άρθρο 15, 4α του Πειθαρχικού Κώδικα. Σε αυτό προβλέπεται για επεισόδια που δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες ή φθορές ιδιοκτησίας πρόστιμο 20.000-100.000 ευρώ και έτσι γλίτωσε την αφαίρεση των τριών βαθμών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.