Πιστοποιητικό υπό προϋποθέσεις για Παναθηναϊκό, «όχι» σε Πανιώνιο

Πιστοποιητικό υπό προϋποθέσεις για Παναθηναϊκό, «όχι» σε ΠανιώνιοΗ Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε την Δευτέρα πιστοποιητικό στον Παναθηναϊκό με την προϋπόθεση να καταθέσει εγγυητική επιστολή μέχρι τις 30/9. Δεν πήρε πιστοποιητικό ο Πανιώνιος, δεν ανησυχούν στην ομάδα.

Με την προϋπόθεση να καταθέσει εγγυητική επιστολή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ο Παναθηναϊκός πήρε πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ αντίστοιχη ήταν η απόφαση για τον ΟΦΗ.

Από την άλλη, η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Πανιώνιο καθώς δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να μην ανησυχούν, κάνοντας λόγο για τυπικό θέμα και πως η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Από κει και πέρα, κανονικά πήραν πιστοποιητικό Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:


"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ υπό την προϋπόθεση της προσκόμισης από αυτές εγγυητικής επιστολής μέχρι της 30-9-2013. Στην περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η εν λόγω προθεσμία η Ε.Ε.Α. θα προβεί σε βάρος αυτών στις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις:

1. ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2. ΠΑΕ ΟΦΗ

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ τάσσοντας προθεσμία μέχρι τις 30-9-2013 να έχει προβεί στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου (1.000.000€) ευρώ. Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η εν λόγω προθεσμία η Ε.Ε.Α. θα προβεί σε βάρος της στις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες:

ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ

Η Επιτροπή δεν χορηγεί πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ λόγω σοβαρής παραβιάσεως του νόμου που αφορά το δημόσιο συμφέρον και συγκεκριμένα τη μη προσκόμιση πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας. Όσον αφορά τη μη προσκόμιση μέχρι σήμερα από την κάτωθι ΠΑΕ εγγυητικής επιστολής, η Ε.Ε.Α. χορηγεί σ΄αυτή προθεσμία μέχρι τις 30-9-2013 για την προσκόμισή της:

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 29-08-2013 και ώρα 12.00".Ομάδες που αφορά: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σχολιασμός

1 σχόλιο:

στις 12/08/2013 19:04
kok

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: