Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2018 22:26
Την παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος αποχωρεί από το διοικητικό σχήμα ύστερα από 25 χρόνια!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά από 25 συνολικά χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, δεν θα συμμετέχει πλέον στα κοινά του συλλόγου. Με επιστολή του στον Γιάννη Μώραλη, γνωστοποίησε πως παραιτείται από μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Πειραιωτών σε μία ενέργεια που ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι θέλει να διαχωρίσει τις όποιες θέσεις του από τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επισήμαινε πως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, απαντώντας στους ισχυρισμούς της πλευράς Κόκκαλη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.