Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μιλιβόγιεβιτς σταμάτησε το σερί της Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μιλιβόγιεβιτς σταμάτησε το σερί της Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2018 18:23
Η Κρίσταλ Πάλας με δύο πέναλτι του Μιλιβόγιεβιτς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Άρσεναλ στο «Σέλχαστ Παρκ» και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των «κανονιέρηδων».

Την πρώτη της απώλεια μετά από 11 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις γνώρισε η Άρσεναλ, η οποία έμεινε στο 2-2 με την συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ».

Οι «αετοί» είχαν δοκάρι στο 16ο λεπτό με τον Ζαχά, ο οποίος στο επόμενο λεπτό έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Το γκολ ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου, με τον Μιλιβόγιεβιτς να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κουγιατέ από τον Μουστάφι.

Η Άρσεναλ δεν πτοήθηκε, αφού στο δεύτερο μέρος έφερε… τούμπα το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 52’ ο Τσάκα με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 56’ ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε από κοντά (φώναξαν για χέρι του Λακαζέτ οι γηπεδούχοι), ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Η Κρίσταλ Πάλας έβγαλε αντίδραση, είχε δοκάρι στο 64’ με τον Μάιερ και στο 83’ σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα. Ο Τσάκα ανέτρεψε τον Ζαχά στην περιοχή και ο Μιλιβόγιεβιτς με νέα εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια της Άρσεναλ από τις 18 Αυγούστου, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να μένει στην 4η θέση και στο -4 πλέον από την κορυφή


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.