Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη πρώτη με 4αρα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη πρώτη με 4αρα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2018 19:43
Με πρωταγωνιστές τους Σαλάχ (γκολ, δύο ασίστ) και Μανέ (δύο γκολ), η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Κάρντιφ στο «Άνφιλντ» και πέρασε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Την μοναξιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνει η Λίβερπουλ, η οποία ισοπέδωσε με 4-1 την νεοφώτιστη Κάρντιφ στο «Άνφλιντ».

Οι «κόκκινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι η Κάρντιφ δεν κατάφερε να πατήσει ούτε μια φορά στην περιοχή του Άλισον. Το 1-0 ήρθε στο 10’ με ωραίο σουτ του Σαλάχ, ο οποίος τρία λεπτά μετά είχε δοκάρι για να κάνει δύο τα τέρματα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπαιζε όσο χρειαζόταν απέναντι σε έναν αντίπαλο που δυσκολεύονταν να αλλάξει δύο πάσες. Στο 45’ ο Μόρισον έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Λαλάνα όμως στο 65’ ο Μανέ σκόραρε με όμορφο τελείωμα ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των Ουαλών.

Το γκολ του Πέτερσεν στο 77’ έπειτα από λάθη στην άμυνα των «κόκκινων» μείωσε προσωρινά το σκορ σε 2-1 και έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί της Λίβερπουλ, που την ήθελε να μην δέχεται γκολ σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος από τον περασμένο Φεβρουάριο (σ.σ. 918 αγωνιστικά λεπτά).

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι άναψαν ξανά τις μηχανές και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη. Στο 84’ από πάσα του Σαλάχ ο Σακίρι έκανε το 3-1 ενώ στο 87’ ο Αιγύπτιος έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Σανέ κι αυτός με ωραίο σκαφτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.