Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος η Σίτι, σοκ στο 90+2’ για Λιόν

Τσάμπιονς Λιγκ: Περίπατος η Σίτι, σοκ στο 90+2’ για Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2018 01:17
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Σαχτάρ στην Ουκρανία και πέρασε στην κορυφή του ομίλου με +1 από την Λιόν, η οποία ισοφαρίστηκε στο 90+2’ σε 3-3 από την Χοφενχάιμ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο Χάρκοβο, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Τάισον και Μάρλος, έγιναν έρμαιο στις ορέξεις της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το 1-0 ήρθε στο 30’ με δυνατό σουτ του Νταβίντ Σίλβα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 34’ ο Λαπόρτ σκόραρε με κεφαλιά, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Σίτι είχε ευκαιρίες και δοκάρι για να διευρύνει το προβάδισμα της, κάτι που πέτυχε στο 70’ με σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα από το ημικύκλιο. Το 3-0 ήταν το τελικό σκορ και οι «πολίτες» πέρασαν στην κορυφή του ομίλου.

Βαθμό στο 90+2’ η Χοφενχάιμ

Στο άλλο ματς, η Λιόν έφτασε μια «ανάσα» από σπουδαίο «διπλό» στο Ζίνσχάϊμ αλλά η Χοφενχάιμ ισοφάρισε στο 90+2’ σε 3-3 και έμεινε στο κόλπο πρόκρισης.

Οι «λιονέ» προηγήθηκαν στο 20’ με τον Τραορέ έπειτα από λάθος του Φογκτ, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Κράμαριτς (32’, 47’).

Η γαλλική ομάδα δεν πτοήθηκε και απάντησε με ανατροπή στην ανατροπή με τους Ντομπελέ (59’) και Ντεπάι (67’). Ωστόσο η τελευταία λέξη άνηκε στην Χοφενχάιμ όταν στο 90+2’ ο Ζοέλιντον σκόραρε από κοντά (φώναξαν για οφσάιντ οι φιλοξενούμενοι) για το τελικό 3-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.