Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αζάρ: «Όνειρο η Ρεάλ, αλλά είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Αζάρ: «Όνειρο η Ρεάλ, αλλά είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2018 00:34
Αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του είναι ο Έντεν Αζάρ, καθώς όπως δήλωσε το όνειρο του είναι να παίξει στην Ρεάλ, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο με τον Μαουρίτσιο Σάρι

Ο Έντεν Αζάρ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι, μετρώντας 8 γκολ και 3 ασίστ σε 10 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του Βέλγου αστέρα με τους «μπλε» εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα επισήμως τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο 27χρονος, μιλώντας στο «ESPN» μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σαουθάμπτον, εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ ωστόσο τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «μπλε». Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ρεάλ είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο. Δεν θέλω να λέω ψέματα, είναι το όνειρο μου να παίξω εκεί από όταν ήμουν μικρός. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω πότε ακριβώς αλλά στο προσεχές μέλλον θα μιλήσουμε για το μέλλον μου. Στο μυαλό μου, μερικές φορές ξυπνάω το πρωί και σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω. Άλλες φορές σκέφτομαι ότι θέλω να παραμείνω. Είναι δύσκολη απόφαση. Είναι το μέλλον μου. Είμαι 27 και γίνομαι 28 τον Γενάρη. Το έχω πει πολλές φορές. Εάν φύγω θα είμαι χαρούμενος, αλλά ξέρω πως αν μείνω θα είμαι επίσης χαρούμενος».

Ο Βέλγος ρωτήθηκε και για το άκομψο διαζύγιο της Τσέλσι με τον Τιμπό Κουρτουά: «Δεν το θέλω αυτό (το δράμα). Θέλω να γίνει αυτό που είναι καλό για μένα και την ομάδα, διότι αυτός ο σύλλογος μου έδωσε τα πάντα. Δεν θέλω να πω ότι θα υπογράψω νέο συμβόλαιο και μετά δεν θα υπογράψω. Μιλάω συνεχώς με τους διοικούντες και είμαι διαθέσιμος να συζητήσουμε τους όρους για νέο συμβόλαιο».

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο Αζάρ δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος και δεν χρειάζομαι τίποτα. Δεν είναι μόνο τα τρόπαια. Φυσικά, όταν παίζεις θες να νικάς, όμως εγώ θέλω να απολαμβάνω το παιχνίδι στο χορτάρι, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι. Αυτό πιστεύω ότι είναι το σημαντικό. Είχαμε κάποια σπουδαία αποτελέσματα στο παρελθόν και δεν λέω ότι οι προηγούμενοι προπονητές που είχαμε δεν ήταν καλοί, όμως ο τρόπος παιχνιδιού που παίζουμε πλέον είναι ο καλύτερος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.