Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γκαζαριάν «πλήγωσε» την Μπενφίκα

Ο Γκαζαριάν «πλήγωσε» την Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2018 02:52
Η Μπενφίκα γνώρισε εκτός έδρας απώλεια από την Τσάβες (2-2), με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γκαζαριάν να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των γηπεδούχων (το δεύτερο στο 90+4’). Τραυματίστηκαν Ζαρντέλ και Γκάμπριελ.

Με κακή ψυχολογία θα έρθει η Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη (2/10) καθώς οι «αετοί» άφησαν δύο βαθμούς στην έδρα της Τσάβες (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σίλβα, όμως δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ ώστε να «καθαρίσουν» το ματς και στο 75’ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας, Γκαζαριάν, ισοφάρισε σε 1-1. Η Μπενφίκα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 84’ χάρη σε δεύτερο γκολ του Σίλβα, όμως τρία λεπτά μετά ο Κόντι αποβλήθηκε και άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.

Η Τσάβες εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 90+4’ ο Γκαζαριάν σκόραρε με ωραίο διαγώνιο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Με αυτή την ισοπαλία η Μπενφίκα παραμένει στην κορυφή με 14 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο από Μπράγκα (13) και Πόρτο (12).

Μάλιστα, ο τεχνικός των «αετών», Ρουί Βιτόρια είδε τον Ζαρντέλ να τραυματίζεται στο 15’, ενώ αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο μέσος Γκάμπριελ στο 65’. Αμφότεροι είναι πολύ πιθανό να χάσουν το παιχνίδι της Τρίτης με την ΑΕΚ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.