Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πειθαρχική δίωξη σε Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ

Πειθαρχική δίωξη σε Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2018 15:42
Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί ελληνικού ποδοσφαίρου και Χίτλερ!

Στο εδώλιο του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα θα βρεθεί τις προσεχείς μέρες ο προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις πρόσφατες δηλώσεις του στον Τύπο τις πατρίδας του, στις οποίες ο τεχνικός του «Δικεφάλου» χρησιμοποίησε για δεύτερη φορά το παράδειγμα της ναζιστικής Γερμανίας για τα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας θεώρησε ότι με τη συγκεκριμένη δημόσια τοποθέτησή του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα όρια και γι' αυτό το λόγο τον καλεί να απολογηθεί για τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά: Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για πράξη (δηλώσεις σε ΜΜΕ) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ.1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.