Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε και απέναντι στην Σεβίλλη η Γιουνάιτεντ

Προβλημάτισε και απέναντι στην Σεβίλλη η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2013 00:12
Συνεχίζει να προβληματίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την φιλική ήττα με 3-1 από την Σεβίλλη μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς το παιχνίδι γίνονταν προς τιμήν του Ρίο Φέρντιναντ.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γέμισαν το γήπεδο ώστε να δουν την ομάδα τους και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Ρίο Φέρντιναντ, ωστόσο οι πρωταθλητές Αγγλίας προβλημάτισαν σε ακόμα ένα φιλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Σεβίλλη.

Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Βιτόλο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρίν, ο οποίος αγωνίζεται στους Ανδαλουσιανούς ως δανεικός από την Τσέλσι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Βαλένσια στο 65’ μείωσε προσωρινά σε 2-1 για την Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Ραμπέγιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της Σεβίλλη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι, για ακόμα ένα φιλικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μόγιες απογοήτευσε και όλα αυτά δύο ημέρες πριν τη μάχη για το Κομιούνιτι Σιλντ με τη Γουίγκαν στο Γουέμπλει! Βέβαια γι’ αυτό και ο Σκωτσέζος τεχνικός ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς του παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι ο οποίος δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής.

Οι συνθέσεις:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φάμπιο, Φέρντιναντ (82’ Έβανς), Σμόλινγκ, Μπίτνερ, Βαλέντσια (65’ Ζαχά), Κλέβερλι (46’ Τζόουνς), Άντερσον (65’ Κάρικ), Καγκάβα (65’ Γκιγκς), Γιανουχάι, Ενρίκεζ (46’ Λίνγκαρντ)

Σεβίλλη: Μπέτο, Φιγκουέιρας, Φάζιο, Παρέχα (56’ Πουέρτο), Αλμπέρτο, Μέντελ (81’ Γκουαράντε), Κονγκόμπια, Μαρίν, Περότι, Βιτόλο (Σαμπέριο), Μπάχα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.