Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής στην Εθνική Κολομβίας: Αποχώρησε ο Πέκερμαν

Τέλος εποχής στην Εθνική Κολομβίας: Αποχώρησε ο Πέκερμαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2018 01:08
Ο Χοσέ Πέκερμαν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κολομβίας έπειτα από σχεδόν μια επταετία. Φήμες ότι αναλαμβάνει την Αργεντινή.

Τέλος εποχής στην Εθνική Κολομβίας. Έπειτα από 6,5 χρόνια ο Χοσέ Πέκερμαν αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «καφετέρος», κλείνοντας έναν απόλυτα πετυχημένο κύκλο.

Ο Αργεντινός τεχνικός ανέλαβε την Κολομβία τον Ιανουάριο του 2012 και οδήγησε τους «καφετέρος» σε δύο τελικές φάσεις Μουντιάλ αλλά και στα ημιτελικά του επετειακού Κόπα Αμέρικα το 2016. Το 2014 επανέφερε τους «καφετέρος» σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 16 χρόνια και μάλιστα οδήγησε την ομάδα σε ιστορική πορεία έως τους «8» του θεσμού. Τέσσερα χρόνια μετά, έφτασε κοντά στο να επαναλάβει το συγκεκριμένο επίτευγμα, ωστόσο η Κολομβία αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Αγγλία στα πέναλτι.

«Ήταν πολύ ευχάριστα αυτά τα χρόνια και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κολομβιανή κόρη μου, που μάλλον θα κλαίει τώρα», τόνισε ο Πέκερμαν.

«Μας πονάει αλλά είναι προσωπική απόφαση και δεν έχει να κάνει με χρήματα» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κολομβίας, Πασκουάλ Λεθκάνο για την αποχώρηση του 68χρονου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον Πέκερμαν να αντικαθιστά τον Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής. Το όνομα του «παίζει» και για τη θέση της Εθνικής Μεξικού, αφού την Δευτέρα (3/9) ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «Τρι», Χουάν Κάρλος Οσόριο ανέλαβε την Εθνική Παραγουάης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.