Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Πήρε Σκόνδρα, «έκλεισε» Μαστούρ

Λαμία: Πήρε Σκόνδρα, «έκλεισε» Μαστούρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2018 19:00
Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα, ενώ παράλληλα προχωράει σε κίνηση-έκπληξη αφού φέρεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν!

Σε σημαντική ενίσχυση για την αμυντική γραμμή προχώρησε η Λαμία, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα. Ο 28χρονος δεξιός μπακ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Σκωτία με την Χάμιλτον, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος το 2014 θεωρούνταν ως το μεγαλύτερο ταλέντο του πλανήτη.

Το 2012 η Μίλαν τον απέκτησε έναντι 500 χιλ. ευρώ από τη Ρετζιάνα, ωστόσο δεν δικαίωσε ποτέ τον τόσο μεγάλο ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του. Παρότι τα πρώτα χρόνια βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, δεν έπαιξε ούτε λεπτό με τους «ροσονέρι» και τα επόμενα χρόνια παραχωρήθηκε δανεικός σε Μάλαγα (1 συμ.) και Τσβόλε (6 συμ.). Πέρσι έπαιξε σε 13 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα της Μίλαν (1 γκολ) και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος θα βρεθεί σήμερα (4/9) στην Ελλάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 180-200 χιλ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.