Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του Μπολτ στην Αυστραλία (video)

Το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του Μπολτ στην Αυστραλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2018 18:03
Ο κορυφαίος δρομέας όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα στην Αυστραλία.

Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, Γιουσέϊν Μπολτ πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο, αφού αγωνίστηκε για 22 λεπτά στο φιλικό παιχνίδι των Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς με την ερασιτεχνική Σέντραλ Κόουστ Φούτμπολ (6-1).

Σε όσα λεπτά αγωνίστηκε, ο 32χρονος σίγουρα δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, έχοντας μια σωστή πάσα και ένα σουτ εκτός εστίας. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να κερδίσει επαγγελματικό συμβόλαιο εν όψει της νέας σεζόν στην Αυστραλία που ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου.

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε σχεδόν 10 χιλιάδες οπαδούς και μετά το παιχνίδι ο Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου δήλωσε τα εξής: «Ήταν καλά, ήταν ότι περίμενα. Ήμουν νευρικός αλλά ο κόσμος μου έδωσε έξτρα ώθηση. Πιστεύω ότι η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Είμαι ευγνώμων στους Μάρινερς που μου έδωσαν την ευκαιρία. Οι παίκτες με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Προσπαθούν να μου μάθουν πράγματα στις προπονήσεις και με ενθαρρύνουν να πιέζω τον εαυτό μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπολτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.