Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Ζοσέ Σα για το τέρμα ο Ολυμπιακός

Παίρνει Ζοσέ Σα για το τέρμα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2018 03:04
Ο Ζοσέ Σα είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «τελειώσει» τη μεταγραφή του 25χρονου, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (31/8) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός κι ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Ζοσέ Σα. Πρόκειται για τον 25χρονο αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Πόρτο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται την Παρασκευή (31/8) στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος πορτιέρο ανήκει στην Πόρτο από το 2016 αλλά μετράει μόλις 27 συμμετοχές με τους «δράκους», όντας δεύτερος στην ιεραρχία, πίσω από τον Ίκερ Κασίγιας. Πέρσι αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, τα 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δέχτηκε 12 γκολ (5 από την Λίβερπουλ στη φάση των «16»). Γνωρίζεται πολύ καλά με τον Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στη Μαρίτιμο, ενώ έχει ατζέντη τον Ζορζε Μέντες, όπως και οι Ποντένσε, Μιράντα που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι από τους Πειραιώτες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.