Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Τεράστια πρόκριση, οι παίκτες ήταν πολύ αγχωμένοι»

Ουζουνίδης: «Τεράστια πρόκριση, οι παίκτες ήταν πολύ αγχωμένοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2018 01:28
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παραδέχτηκε τον προβληματισμό του για όσα συνέβησαν με τις αποβολές των Λόπες και Λιβάγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το αν περίμενε ότι θα γίνει το ίδιο σκηνικό, όπως και στο πρώτο ματς, μετά το γκολ των Ούγγρων: «Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό που φοβόμουν ήταν αν θεωρούσαμε σίγουρη την πρόκριση. Τα παιδιά ήταν πολύ αγχωμένα. Πολλές φορές οι επιλογές μας δεν ήταν καλές. Είχαμε διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν την εικόνα. Τους αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει για προβλήματα, αλλά αν δείτε τι έχει συμβεί είναι φανταστικό. Αξίζουν μπράβο σε όλους. Είναι μια τεράστια πρόκριση. Ήρθε με ένα μέτριο ως κακό ματς σήμερα αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα σε αυτήν την επιτυχία. Δεν είναι καθόλου μικρό κατόρθωμα για τα θέματα που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα ήθελα ο κόσμος της ΑΕΚ να ευχαριστηθεί την πρόκριση αυτή και να απολαύσει τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το αν τον προβλημάτισε η κόκκινη του Λόπες και η αντίδραση του Λιβάια και αν το αποδίδει στο άγχος: «Βέβαια και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Οποιαδήποτε ενέργεια έχει επιπτώσεις στα ευρωπαϊκά ματς. Δεν συγχωρούνται λάθη και μας κοστίζει περισσότερο έτσι όπως είμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι λόγω του άγχους αυτό που συνέβη, αλλά είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε και να το λύσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.