Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ρολάντο

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ρολάντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2013 18:01
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ρολάντο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο βρίσκεται η Ίντερ, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του πορτογάλου αμυντικού.

Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Πόρτο ως το 2016, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, η οποία έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «δράκους» για τον μονοετή δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς που θα αγγίζει τα 4-5 εκατ. ευρώ.

Την είδηση αποκάλυψε ο ατζέντης του πορτογάλου άσου, Πεπίνο Τίρι με δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα, τονίζοντας μάλιστα πως ρόλο στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι», Μάρκο Μπράνκα:

«Ο Ρολάντο θα πάει δανεικός στην Ίντερ και η οψιόν αγοράς θα αγγίζει τα 4-5 εκατ. ευρώ. Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ρόλο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Μπράνκα καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα».

Όπως αναφέρουν τα Ιταλικά Μέσα, ο Ρολάντο αναμένεται την Παρασκευή στο Μιλάνο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.