Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπέρνλι στο δρόμο του Ολυμπιακού

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπέρνλι στο δρόμο του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2018 00:35
Η Μπέρνλι επικράτησε με 1-0 της Μπασακσεχίρ στην παράταση και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το εμπόδιο της αγγλικής Μπέρνλι καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κλάρετς» κέρδισαν με 1-0 την Μπασακσεχίρ στην παράταση και σε συνδυασμό με το 0-0 της Κωνσταντινούπολης, «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλει-οφ.

Η ομάδα του Σον Ντάις παρατάχθηκε με ορισμένες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ωστόσο κράτησε στο 0-0 την τουρκική ομάδα και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί, πήρε το προβάδισμα με τον Κορκ στο 97’ και στα εναπομείναντα λεπτά υπερασπίστηκε το 1-0 που της έδωσε την πρόκριση.

Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στις 23/8 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον επαναληπτικό στις 30/8 στο «Τερφ Μούρ». Οι ώρες των αγώνων δεν έχουν οριστεί ακόμα.

Η αγγλική ομάδα προέρχεται από ονειρική περσινή σεζόν, αφού τερμάτισε στην 7η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια. Ωστόσο το καλοκαίρι δεν ενισχύθηκε σημαντικά (Χαρτ, Γκίμπσον, Βίντρα) και έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις», σ’ ένα παιχνίδι που μπορούσε να πάει παντού. Σε γενικές γραμμές αποτελεί μια σφιχτή ομάδα χωρίς σταρ, που βασίζεται στο physical game και την ομαδική δουλειά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.