Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά εξαετίας στην Ρεάλ

Κουρτουά εξαετίας στην Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2018 01:16
Η Ρεάλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά από την Τσέλσι, με τον Βέλγο πορτιέρο να βάζει την υπογραφή του σε εξαετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα». Στα 40 εκατ. ευρώ το ποσό της συμφωνίας συν τον δανεισμό του Ματέο Κόβατσιτς στους «μπλε».

Η πίεση του Τιμπό Κουρτουά προκειμένου να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ απέδωσε καρπούς. Η Τσέλσι είπε το «ναι» στην πρόταση της Ρεάλ ύψους 40 εκατ. ευρώ και ο διεθνής Βέλγος γκολκίπερ έβαλε την υπογραφή του σε εξαετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα».

Το συμβόλαιο του 26χρονου με την Τσέλσι έληγε το επόμενο καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή να είχε εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση του να επιστρέψει στη Μαδρίτη όπου βρίσκεται η οικογένεια του. Μάλιστα, ο διεθνής άσος δεν είχε δώσει το «παρών» στις προπονήσεις των «μπλε», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ασκήσει πίεση στους Λονδρέζους για να πουν το «ναι».

Μέρος της συμφωνίας αποτελεί και ο μονοετής δανεισμός του Ματέο Κόβατσιτς στην Τσέλσι. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Κροάτη μέσου, ωστόσο δεν αναφέρουν πουθενά για οψιόν αγοράς. Ισπανοί δημοσιογράφοι γράφουν για απλό δανεισμό και έτσι ο 24χρονος Κροάτης μέσος θα επιστρέψει στη Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.