Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Φιορεντίνα ο Μιραλάς: «Είχα προβλήματα στην Ελλάδα»

Υπέγραψε στη Φιορεντίνα ο Μιραλάς: «Είχα προβλήματα στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2018 22:58
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, παρουσιάστηκε από τη Φιορεντίνα, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον. «Είχα προβλήματα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Βέλγος.

Στην Σέριε Α για λογαριασμό της Φιορεντίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος εξτρέμ δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον και την Τετάρτη (8/8) παρουσιάστηκε επίσημα από τους «βιόλα», οι οποίοι τον απέκτησαν με τη μορφή μονοετούς δανεισμού. Το «δάνειο» θα κοστίσει στους Ιταλούς –σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο- το ποσό των 500 χιλ. ευρώ ενώ ο σύλλογος διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Στην παρουσίασή του, ο 30χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για μένα. Και στην Ελλάδα είχα προβλήματα. Αλλάξαμε προπονητή αρκετές φορές στον Ολυμπιακό. Φέτος όμως είναι μια νέα σεζόν και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Από ‘κει και πέρα, ο Μιραλάς είπε για το προ δύο ετών ενδιαφέρον της Φιορεντίνα: «Η Φιορεντίνα είχε μιλήσει τότε με τον ατζέντη μου, αλλά η Έβερτον ζήτησε πολλά λεφτά. Ήρθα τώρα, στα 30 μου. Νιώθω πως είμαι στα καλύτερά μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.