Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ

Χωρίς Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2018 22:37
Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με την Σέλτικ για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το πρόβλημα στους προσαγωγούς δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ματς της Γλασκώβης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Σέλτικ (08/08, 21:45), απ' την οποία απουσιάζει ο Πέτρος Μάνταλος λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» υποφέρει από μια διάταση και δεν θα ταξιδέψει αύριο (7/8) για το ματς της Γλασκώβης. Ο ίδιος θα κάνει μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα έχει ελπίδες να προλάβει την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 14 Αυγούστου.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Γιώργος Γιαννούτσος συνέχισαν τη θεραπεία τους. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τη Σέλτικ. Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογιέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.