Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2018 21:56
Στο ΟΑΚΑ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η «πράσινη» ΠΑΕ μετά την κόντρα των τελευταίων ημερών με τον Ερασιτέχνη. Αναπληρωματική έδρα η Ριζούπολη.

Σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και όχι στη Λεωφόρο, ενώ θα έχει για αναπληρωματική έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης.

Τα ανωτέρω έγιναν γνωστά μέσω επίσημης ανακοίνωσης της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία επιτίθεται στον Ερασιτέχνη, αναφέροντας ότι «παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική συμφωνία.

Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά. Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».

«Δεν θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο»

Από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό απάντησαν σε σκληρό ύφος στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, έλεγαν ότι «το αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζεται...τώρα προτιμάνε να αποπληρώσουν μέχρι και τα χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ από ότι αυτά που χρωστάνε στον από εκείνους στραγγαλισμένο οικονομικά ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκτός αν και στο ΟΑΚΑ κανόνισαν καμία 100αρια άτοκες δόσεις).

Είτε πάντως Λεωφόρο, είτε ΟΑΚΑ είτε Ριζούπολη δηλωθεί ως έδρα εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο...Ο κόσμος τους έχει πια σιχαθεί. Ας τελειώνουν με την μεταβίβαση στον Παϊρόζ ώστε να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.