Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική πεντάρα της Λίβερπουλ σε Νάπολι, βασικός ο Καρνέζης

Φιλική πεντάρα της Λίβερπουλ σε Νάπολι, βασικός ο Καρνέζης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2018 00:23
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την Νάπολι σε φιλικό παιχνίδι στο Δουβλίνο. Βασικός για τους «παρτενοπέι» ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ιταλικού Τύπου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον φιλικό αγώνα με τη Νάπολι η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 επί των «παρτενοπέι» στο Δουβλίνο και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ σε μια εβδομάδα.

Ο Ορέστης Καρνέζης πήρε φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια της Νάπολι και βρέθηκε σε κακή βραδιά, με αποτέλεσμα να δεχτεί ξανά πέντε γκολ από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ύστερα από το 5-0 με την Γουότφορντ τον Μάρτιο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ φέρει ακέραια την ευθύνη στο 2-0 (άστοχη έξοδος) που ήρθε με κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ (9’), ενώ το τέταρτο γκολ του Στάριτζ (73’) προήλθε από ασταθή του απόκρουση. Ο Μίλνερ με τρομερό βολέ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ενώ ο Σαλάχ πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα στο 58’ για το 3-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μορένο (77’) με βολίδα που πέρασε μέσα από τα χέρια του Καρνέζη.

Τα ιταλικά Μέσα δεν άφησαν απαρατήρητη την κακή εμφάνιση του Έλληνα γκολκίπερ, με την «Gazzetta dello Sport» να τον χαρακτηρίζει «κακό» στον τίτλο της, ενώ η «Corriere dello Sport» κάνει λόγο για «καταστροφικό Καρνέζη». Μάλιστα, ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι η Νάπολι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Έλληνας γκολκίπερ μπορεί να βρεθεί τρίτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων, αφού στο ρόστερ υπάρχει και ο τραυματίας Μερέτ που θεωρείται Νο1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Κλάιν (62' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Γκόμεζ (76' Φίλιπς), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (62' Μορένο), Βαϊνάλντουμ (62' Τζόουνς), Μίλνερ (56' Φαμπίνιο), Κεϊτά (71' Ορίγκι), Σαλάχ (62' Σολάνκε), Μανέ (62' Στάριτζ), Φιρμίνο (46' Σακίρι).

ΝΑΠΟΛΙ: Καρνέζης, Ίσαϊ, Ραούλ Αλμπιόλ (59' Μακσίμοβιτς), Κουλιμπαλί (71' Κίρικες), Λουπέρτο (46' Μάριο Ρουί), Χάμσικ (63' Ουνάς), Λουρέιρο, Ρουίθ (62' Ρογκ), Καγεχόν (63' Ντιαβαρά), Ινσίνιε (63' Βέρντι), Μίλικ (62' Ινγκλέζε).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.