Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμός στο 90+5’ για Ατρόμητο!

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμός στο 90+5’ για Ατρόμητο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2018 22:18
Η γκολάρα του Μανούσου (80’) δεν ήταν αρκετή για τον Ατρόμητο. Η Ντιναμό Μπρεστ με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ στο Περιστέρι και πήρε αυτή την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Κάναντι.

Τρομερή ψυχρολουσία για τον Ατρόμητο! Οι Περιστεριώτες δέχτηκαν γκολ σε «νεκρό» χρόνο και αποκλείστηκαν από την Ευρώπη μετά το ισόπαλο 1-1 με την Ντιναμό Μπρεστ στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση μετά το τρομερό γκολ του Μανούσου (80’) όμως η κακή αντίδραση της άμυνας και η λάθος έξοδος του Μίρκοβιτς επέτρεψαν στους Λευκορώσους να ισοφαρίσουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Σε πλήρη αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, ο Ατρόμητος μπήκε με πολύ πάθος στο παιχνίδι, ψάχνοντας από τα πρώτα λεπτά το γκολ που θα του έδινε σκορ πρόκρισης. Στο 10’ η κεφαλιά του Ρισβάνη στο δεύτερο δοκάρι ήταν άστοχη, ενώ στο 23’ ο Κιβρακίδης με σέντρα βρήκε τον Κουλούρη κι αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γκουτόρ.

Η Ντιναμό Μπρεστ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο ωστόσο στο 28’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Χομπλένκο, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μίρκοβιτς. Πέντε λεπτά μετά ο Γιούζεπτσουκ έβαλε σωτήρια την κόντρα σε προσπάθεια του Ρισβάνη και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Όπως και στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, ωστόσο αυτή ήταν φλύαρη, αφού οι παίκτες του Κάναντι αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Όταν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιοσημείωτη φάση, βρήκαν δίχτυα με τον Γιαννούλη (74’), όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για επιθετικό φάουλ.

Τη λύση για τον Ατρόμητο έδωσε ο Μανούσος στο 80’. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο άσος των γηπεδούχων έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Γκούτορ.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Ντιναμό βγήκε μπροστά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και αυτό ήρθε στο 90+5’. Μετά από σέντρα του Ουσουτσούκβου, ο Νεχάιτσικ έπιασε την κοντινή κεφαλιά και ισοφάρισε για το τελικό 1-1, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Περιστεριώτες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.