Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μπενφίκα ή Φενέρ, αν περάσει ο ΠΑΟΚ την Σπαρτάκ

Με Μπενφίκα ή Φενέρ, αν περάσει ο ΠΑΟΚ την Σπαρτάκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2018 21:08
Το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Μπενφίκα και Φενέρμπαχτσε θα κληθεί να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας.

Μια εκ των Μπενφίκα ή Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με προϋπόθεση να αποκλείσει τους Μοσχοβίτες στον 3ο προκριματικό.

Στην κλήρωση της Δευτέρας (6/8) το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας θα έμπαινε στο γκρουπ των ανίσχυρων και ο αντίπαλος θα προέκυπτε από τον νικητή είτε του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ είτε του Ντιναμό Κιέβου – Σλάβια Πράγας.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης (2/8) η UEFA ενημέρωσε τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ότι θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο συνάντησης της ρωσικής Σπαρτάκ με την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου. Γι’ αυτό ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Λουτσέσκου, εφόσον φυσικά αποκλείσει την Σπαρτάκ Μόσχας, θα είναι είτε οι Πορτογάλοι, είτε οι Τούρκοι. Αυτό σημαίνει ότι στην κλήρωση της Δευτέρας, οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν μόνο τη σειρά των αγώνων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.