Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν

Πλησιάζει στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2018 14:55
Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν με τη μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου ο Αργεντινός επιθετικός να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι».

Βαλίτσες για Μιλάνο ετοιμάζει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Όπως αναφέρει το «Sky Italia», ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Μίλαν και τις επόμενες μέρες αναμένεται στο «Μιλανέλο» για να υπογράψει στους «ροσονέρι» με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Γιουβέντους.

Ο αδερφός του Ιγκουαΐν συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/7) με τον τεχνικό διευθυντή της Μίλαν, Λεονάρντο και πλέον απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μίλαν θα δώσει φέτος 18 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του «Πιπίτα» και άλλα 36 εκατ. ευρώ του χρόνου, ως οψιόν αγοράς. Αυτή δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι υποχρεωτική, όπως επιθυμεί η πλευρά του 30χρονου επιθετικού.

Την ίδια ώρα σε καλό δρόμο οδεύει και η επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι στην Γιουβέντους, με την Μίλαν να παίρνει ως αντάλλαγμα τον Ματία Καλντάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.