Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα ήττα για Λουκέρνη στο ελβετικό πρωτάθλημα

Νέα ήττα για Λουκέρνη στο ελβετικό πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2018 23:53
Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Λουκέρνη ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Τουν και έμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Προβληματίζει η Λουκέρνη στο ξεκίνημά της στο ελβετικό πρωτάθλημα. Μετά την εντός έδρας ήττα της (0-2) από την Ξαμάξ στην πρεμιέρα, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ έχασε ξανά, αυτή τη φορά στην έδρα της Τουν με 2-1 για την 2η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρενέ Βέιλερ προηγήθηκε κόντρα στη ροή με τον Ροντρίγκες (31’) όμως στην επανάληψη η Τουν εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων και έφερε… τούμπα το ματς. Το 1-1 έγινε στο 48' με τον Φακινέτι, έπειτα από κακή επέμβαση και του γκολκίπερ της Λουκέρνης, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 53’ με σουτ του Χέντιγκερ εκτός περιοχής.

Η Τουν είχε ευκαιρίες και δοκάρι για να διευρύνει το προβάδισμα της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος μέσος της Λουκέρνης, Ολιβιέ Κουστόδιο, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Η σύνθεση της Λουκέρνης: Σάλβι, Σβέγκλερ, Φέκα (83' Ντεμασάι), Σμιντ, Βόκα, Σνόουλι, Σούρπφ, Κουστόδιο (55' Λούκας), Ροντρίγκεζ (63' Γκβίγια), Ούγκρινιτς, Βάργκας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.