Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Άδειασε» τους πιτσιρικάδες ο Μουρίνιο: «Αν ήμουν οπαδός, δεν θα έδινα λεφτά για να μας δω»

«Άδειασε» τους πιτσιρικάδες ο Μουρίνιο: «Αν ήμουν οπαδός, δεν θα έδινα λεφτά για να μας δω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2018 16:55
Ο Ζοζέ Μουρίνιο «άδειασε» τους νεαρούς παίκτες μετά τη βαριά φιλική ήττα από τη Λίβερπουλ (1-4) στις ΗΠΑ, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν θα έδινε χρήματα για να παρακολουθήσει αυτή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θα ήθελα να έχω ακόμα δύο παίκτες».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε βαριά φιλική ήττα με 4-1 από την Λίβερπουλ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, μιας και αρκετοί από τους βασικούς του παίκτες βρίσκονται ακόμα σε άδεια λόγω Μουντιάλ.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Πορτογάλος ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, χρησιμοποιώντας λόγια που σίγουρα δεν ενθαρρύνουν τους νεαρούς παίκτες:

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καλή, αλλά αν ήμουν οπαδός, δεν θα έδινα λεφτά για να δω αυτό το ματς. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αρκετούς παίκτες που δεν θα είναι στην ομάδα στις 9 Αυγούστου. Αυτή δεν είναι η ομάδα μου, ούτε η μισή, ούτε το 30% της ομάδας μου. Επομένως, μη δίνετε σημασία σε αυτό.

Προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά κάποια στιγμή η βενζίνη τελειώνει. Η Λίβερπουλ επίσης δεν έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αλλά έκανε rotation. Ο Σαλάχ έπαιξε για 45 λεπτά. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, η βενζίνη τέλειωσε. Τι μου έδωσε αυτό το παιχνίδι; Απολύτως τίποτα
», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Από τα... πυρά δεν γλίτωσε ο Αντονί Μαρσιάλ, που πήρε άδεια να αποχωρήσει από τις ΗΠΑ ώστε να βρίσκεται στη γέννηση του παιδιού του και δίπλα στη σύντροφό του: «Ο Μαρσιάλ έγινε πατέρας ενός όμορφου και υγιέστατου μωρού. Θα έπρεπε τώρα να είναι εδώ και δεν είναι εδώ».

«Θα ήθελα να έχω ακόμα δύο παίκτες»

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τη μεταγραφική δραστηριότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι:

«Θα ήθελα να έχω ακόμα δυο παίκτες. Δε νομίζω όμως ότι θα πάρω δυο. Πιστεύω πως το πιθανότερο είναι να έχω ακόμα έναν. Και αυτόν τον ένα, από την λίστα μου που έδωσα στον σύλλογο κάποιους μήνες πριν. Και θα περιμένω να δω αν είναι πιθανό να έχουμε κάποιον εξ αυτών των παικτών. Αν είναι δυνατόν αυτό, τότε καλώς. Αν όχι, τότε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε και να πιστεύουμε στους παίκτες που ήδη έχουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.