Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Σέλτικ, πλησιάζει την ΑΕΚ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Σέλτικ, πλησιάζει την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2018 00:11
Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Σέλτικ κέρδισε με 3-1 την Ρόζενμποργκ στη Γλασκώβη και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Σέλτικ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Ρόζενμποργκ στη Γλασκώβη. Οι Κέλτες βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο έδειξαν χαρακτήρα και έφεραν… τούμπα το ματς, ενώ είχαν και τρία δοκάρια!

Η Ρόζενμποργκ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 15’ με ωραίο σουτ του Μέλινγκ στην κλειστή γωνία του Γκόρντον. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους Νορβηγούς, αφού η Σέλτικ, παρά την σημαντική απουσία του Ντεμπελέ, κατάφερε να αντιδράσει.

Ο Εντουάρ με ψύχραιμο συρτό τελείωμα έκανε το 1-1 στο 43’, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Ντσαμ με τρομερή προσποίηση και σουτ από το ημικύκλιο ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο τελευταίος θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 66’ όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Χάνσεν.

Η Σέλτικ είχε την απόλυτη υπεροχή και το 3-1 ήρθε στο 75’ με υπέροχο πλασέ του Εντουάρ. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλα δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά για να «καθαρίσουν» από σήμερα την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό, εκεί όπου περιμένει η ΑΕΚ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.