Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Ντέιβις η Μπάγερν

Ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Ντέιβις η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2018 23:14
Η Μπάγερν ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου Καναδού μεσοεπιθετικού Αλφόνσο Ντέιβις από τους Vancouver Whitecaps. Στα 18,8 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους το ποσό της μεταγραφής, από τον Ιανουάριο στην ομάδα ο παίκτης.

Επένδυση στο μέλλον για την Μπάγερν, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους Vancouver Whitecaps για την απόκτηση του 17χρονου Καναδού μεσοεπιθετικού Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο γκανεζικής καταγωγής Καναδός διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023 και θα ενισχύσει την ομάδα από τον Ιανουάριο. Το ποσό της μεταγραφής μαζί με τα μπόνους αγγίζει τα 18,8 εκατ. ευρώ και αποτελεί ρεκόρ για παίκτη που προέρχεται από το MLS.

Ο 17χρονος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν μετράει 3 γκολ και 6 ασίστ σε 20 παιχνίδια στο MLS. Ο ίδιος είναι 6 φορές διεθνής με την Εθνική Καναδά, έχοντας σκοράρει ήδη 3 γκολ. Μάλιστα τα δύο τα πέτυχε σε παιχνίδι του Gold Cup και έτσι έγινε ο νεότερος που σκοράρει με την Εθνική Καναδά, αλλά και ο πρώτος παίκτης γεννημένος το 2000 που πέτυχε γκολ σε τουρνουά εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ανδρών. Παράλληλα, είναι πρώτος σε πετυχημένες ντρίπλες (85) στο φετινό MLS και ενδέχεται να σπάσει το ρεκόρ του πρωταθλήματος (114).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.