Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική τραγωδία: 74 οι νεκροί, πάνω από 180 οι τραυματίες από τις φωτιές στην Αττική

Εθνική τραγωδία: 74 οι νεκροί, πάνω από 180 οι τραυματίες από τις φωτιές στην Αττική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2018 12:14
Πάνω από 74 άνθρωποι είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Φόβοι για περισσότερα θύματα, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι.

Η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της στην Ανατολική Αττική και σκόρπισε το θάνατο. Τουλάχιστον 74 είναι πλέον οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμη περισσότερα θύματα, καθώς έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα για αγνοούμενους.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (24/7, 17:30) από το υπουργείο Υγείας 180 είναι οι άνθρωποι με εγκαύματα που νοσηλεύονται, ανάμεσα τους και 23 παιδιά.

Όλοι οι νεκροί μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στην περιοχή μεταξύ Ραφήνας και Νέας Μάκρης, ειδικότερα, στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες σε σπίτια και αυτοκίνητα ή προσπάθησαν να διαφύγουν από τη θάλασσα αλλά πνίγηκαν.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη προέβη πριν από λίγο σε ενημέρωση για τα μέτωπα των πυρκαγιών που είναι ενεργά σε όλη τη χώρα. Η κ. Μαλλίρη είπε πως η ταχύτητα της φωτιάς εξαπλώθηκε αστραπιαία με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην προλάβουν να σωθούν αν και βρισκόντουσαν μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα ενώ κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα σπίτια τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.