Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στη Ρόμα ο Όλσεν, ακολουθεί ο Μάλκομ

Υπογράφει στη Ρόμα ο Όλσεν, ακολουθεί ο Μάλκομ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2018 23:21
Στην Ιταλία προκειμένου να υπογράψει στη Ρόμα βρίσκεται ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» των «τζιαλορόσι» για να καλύψει το κενό του Άλισον. «Έκλεισε» και Μάλκομ, βάζει λεφτά στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ.

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Ρόμπιν Όλσεν να θεωρείται παίκτης της Ρόμα. Ο διεθνής Σουηδός γκολκίπερ έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (23/7) στη Ρώμη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Το ποσό της μεταγραφής για την παραχώρηση του 28χρονου αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ που είχε 20% ποσοστό μεταπώλησης, θα λάβει περίπου 2,4 εκατ. ευρώ από το deal.

Την ίδια ώρα η Ρόμα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Μπορντό για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Μάλκομ. Ο 21χρονος άσος (12 γκολ, 8 ασίστ σε 38 παιχνίδια με τους Γιρονδίνους) είχε βρεθεί μια «ανάσα» από το να υπογράψει στην Έβερτον (κατέληξε στον Ριτσάρλισον την Γουότφορντ), αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στους «τζιαλορόσι», όπου θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.