Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Άλεφ

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Άλεφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2018 00:08
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Άλεφ Σαλντάνια, με τον Βραζιλιάνο μέσο να υπογράφει για 1+4 χρόνια με την «Ένωση». «Είμαι ενθουσιασμένος, να βαδίσω στα χνάρια του Ριβάλντο» δήλωσε ο 23χρονος.

Μετά τις μεταγραφές των Μπογέ και Πόνσε, η ΑΕΚ έντυσε στα κιτρινόμαυρα και τον Αλεφ Σαλντάνια. Η «Ένωση» ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Εφόσον την ενεργοποιήσει, τότε θα έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 23χρονος, που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αλλά και ως στόπερ, ανήκει στην Μπράγκα από το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο μετράει μόλις μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πορτογαλική Sporting Clube de Braga για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι και επέκτασης της συμφωνίας με υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει συμμετοχές και ως στόπερ αλλά και ως επιτελικός χαφ. Στην ομάδα μας θα συνεχίσει την καριέρα του με το νούμερο 95 στην πλάτη!O Aλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνια γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1995 στη Νόβα Οντέσσα της Βραζιλίας και έγινε επαγγελματίας μέσα από την ποδοσφαιρική ακαδημία της Πόντε Πρέτα, με την οποία σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε σε 15 ματς της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Στα 19 του χρόνια τον ξεχώρισε η Μαρσέιγ και τον έφερε στο Βελοντρόμ με οψιόν αγοράς, αλλά τελικά αποκτήθηκε το επόμενο καλοκαίρι του 2015 από την πορτογαλική Μπράγκα από την οποία δόθηκε δανεικός την περίοδο 2016-17 στην Ουμ Σαλάλ του Κατάρ και πέρυσι στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον οποίο έπαιξε συνολικά σε 36 ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Αλεφ είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας με την οποία αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νέας Ζηλανδίας μέχρι τον χαμένο τελικό της διοργάνωσης από την Σερβία.
Αλεφ Σαλντάνια, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ και κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Ετοιμος από τη μέρα που γεννήθηκα»!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Αλεφ είπε τα εξής στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από την νέα αυτή προοπτική της καριέρας μου και όσα συνάντησα από την πρώτη στιγμή στο περιβάλλον της νέας μου ομάδας. Γνώριζα ήδη πόσο μεγάλο club είναι και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Δέχτηκα την αγάπη του κόσμου της από τις μέρες που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για μένα και ενώ ακόμα ήμουν στην Μπράγκα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Το χάρηκα πολύ και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αν είμαι έτοιμος για τους ομίλους του Champions League; Ετοιμος για κάτι τέτοιο είμαι από τη μέρα που γεννήθηκα! Ολοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πόσο μεγάλη πρόκληση είναι αυτή η διοργάνωση. Πέρυσι ήταν ωραία στο Europa με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά εφέτος θα είναι πολύ καλύτερα με την ΑΕΚ στο Champions League! Εχω βγάλει όλη την προετοιμασία με την Μπράγκα, είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είμαι έτοιμος να παίξω και αύριο με την ΑΕΚ, αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου.

Είναι μεγάλη υπόθεση να έρχεσαι σε μία ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Ακόμα πιο σημαντικό είναι όμως να το επαναλάβουμε όλοι μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω πολλούς για το ποια είναι η ΑΕΚ. Είναι πασίγνωστη στη Βραζιλία από τη στιγμή που τη φανέλα της έχει φορέσει ο μεγάλος Ριβάλντο. Αποτελεί τεράστιο είδωλο για όλους εμάς και μακάρι να βαδίσω και εγώ στα δικά του χνάρια»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.