Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Στοχ ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Στοχ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2013 14:47
Σε συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε για τον μονοετή δανεισμό του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού Μίροσλαβ Στοχ ήρθε ο ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Τούρκικη ομάδα για τον μονοετή δανεισμό του Μίροσλαβ Στοχ, με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει μάλιστα το δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη με την ολοκλήρωση του δανεισμού του, με τη ρήτρα του να αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος Σλοβάκος μεσοπεθιτεκός αναμένεται στην Ελλάδα ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Στοχ ήταν εκτός βασικών πλάνων της Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να είχε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περσινή σεζόν, ενώ συνολικά μετράει 99 συμμετοχές και 15 γκολ σε τρία χρόνια που έχει αγωνιστεί με την Τούρκικη ομάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσέλσι το 2008 όπου είχε μόλις 5 συμμετοχές και εν συνεχεία παραχωρήθηκε δανεικός στην Τβέντε την επόμενη σεζόν, πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 45 συμμετοχές, για να πάρει ύστερα μεταγραφή στη Φενέρ.

Παράλληλα, είναι 37 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας μετρώντας 4 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Φενερμπαχτσέ για τον ετήσιο δανεισμό του Μίροσλαβ Στοχ. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα αγοράς μετά το πέρας του δανεισμού. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.