Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Θα χάσει όλη τη σεζόν ο Τσάμπερλεϊν»

Κλοπ: «Θα χάσει όλη τη σεζόν ο Τσάμπερλεϊν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2018 20:17
Σοκ με Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν στην Λίβερπουλ! Όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο διεθνής Άγγλος πολυθεσίτης άσος θα χάσει όλη τη νέα σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Ρόμα τον Απρίλιο.

Δυσάρεστα νέα επιφύλασσε ο Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά την κατάσταση του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι ο Άγγλος άσος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, που του στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο Μουντιάλ.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε ότι ο Τσάμπερλεϊν θα περάσει τη σεζόν επικεντρωμένος στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση του. Το γνωρίζαμε από την αρχή, ωστόσο θεωρήσαμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες δημοσίως. Η εγχείρηση που υποβλήθηκε ήταν απόλυτα επιτυχημένη και δεν υπάρχει αλλαγή ή πισωγύρισμα στο πρόγραμμα που έχουμε θέσει».

Όπως αναφέρει η «Echo», ο Τσάμπερλεϊν έχει υποστεί ζημιά στον οπίσθιο και πρόσθιο σταυροειδή σύνδεσμο, καθώς και τους μεσοσπονδύλιους συνδέσμους. Ως αποτέλεσμα, αντιμετωπίζει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.