Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Σάρι στην Τσέλσι

Εποχή Σάρι στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2018 13:13
Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι. Ο πρώην τεχνικός της Νάπολι έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε θεαματικό ποδόσφαιρο.

Από Ιταλό σε… Ιταλό η Τσέλσι. Ο Αντόνιο Κόντε αποτέλεσε παρελθόν πληρώνοντας τις κάκιστες σχέσεις με τη διοίκηση και έδωσε το τιμόνι στον συμπατριώτη του, Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος θα έχει βοηθό τον θρύλο της ομάδας, Τζιανφράνκο Τζόλα. Ο πρώην τεχνικός της Νάπολι έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στις 5 Αυγούστου για το Κομιούνιτι Σίλντ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 59χρονος τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Τσέλσι και στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι μια τρομερή στιγμή για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να συναντηθώ με τους παίκτες τη Δευτέρα για το ταξίδι στην Αυστραλία. Εκεί θα μάθω την ομάδα και θα ξεκινήσω τη δουλειά. Ελπίζω να προσφέρουμε θεαματικό ποδόσφαιρο στους οπαδούς μας και να διεκδικήσουμε τρόπαια, κάτι που αξίζει αυτή η ομάδα».

Ο Σάρι βρίσκονταν στο στόχαστρο της Τσέλσι από τα τέλη Απριλίου, ωστόσο η υπόθεση της πρόσληψης του μετατράπηκε σε… σήριαλ, αφού οι «μπλε» δεν ήταν διατεθειμένοι να καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 8 εκατ. ευρώ, που βρίσκονταν στο συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με την Νάπολι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκειμένου οι «μπλε» να τον αποδεσμεύσουν, συμφώνησαν να μην κινηθούν για κάποιον παίκτη των «παρτενοπέι» πλην του Ζορζίνιο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να υπογράψει στους «μπλε».

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι αναμένεται να πάει στα δικαστήρια τον Αντόνιο Κόντε προκειμένου να γλιτώσει την αποζημίωση ύψους 11 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβάλει στον Ιταλό και τους συνεργάτες του για τον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιο του. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι «μπλε» θα ισχυριστούν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού και γι’ αυτό στην ανακοίνωση του «διαζυγίου» δεν υπήρξαν ούτε οι τυπικές ευχαριστίες προς τον μέχρι πρότινος τεχνικό τους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.