Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του... χειμερινού Μουντιάλ στο Κατάρ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του... χειμερινού Μουντιάλ στο ΚατάρΗ FIFA επιβεβαίωσε πως το Μουντιάλ του 2022 θα διεξαχθεί το χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ ο Τζάνι Ινφαντίνο αποκάλυψε πως εξετάζεται ακόμα το σενάριο να διεξαχθεί με 48 ομάδες.

Παγκόσμιο Κύπελλο με Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα παρακολουθήσουμε το 2022! Η FIFA επιβεβαίωσε πως το Μουντιάλ του Κατάρ θα διεξαχθεί το χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η διοργάνωση με 48 ομάδες, κάτι που έχει συμφωνηθεί να γίνει από το Μουντιάλ του 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά:

«Υπάρχει συμφωνία και συμβόλαιο με το Κατάρ αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε αν θα είναι 32 ομάδες ή περισσότερες. Αυτή τη στιγμή, όλα είναι πιθανά. Με 48 ομάδες θα λυθούν πολλές «περιφερειακές» εντάσεις, οπότε δεν θέλω να κλείσω την πόρτα σ’ αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.Ομάδα που αφορά: ΚΑΤΑΡ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: