Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο!

Επίσημο: Στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2018 19:00
Παίκτης της Γιουβέντους είναι και επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Ρεάλ να ανακοινώνει την παραχώρηση του έναντι 105 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 105 εκατ. ευρώ Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους πρωταθλητές Ιταλίας, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 30 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο «CR7» αποχωρεί από την Ρεάλ μετρώντας 450 γκολ και 131 ασίστ σε 438 συμμετοχές. Ο ίδιος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «βασίλισσας», ενώ στην εννιάχρονη θητεία στη Μαδρίτη του κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας, τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Η ανακοίνωση:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την επιθυμία και το αίτημα που εκφράστηκε από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε στη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για έναν ποδοσφαιριστή που απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πέρα από τους τίτλους που κατακτήθηκαν, τα τρόπαια που συλλέχθηκαν και τους θριάμβους που επετεύχθησαν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα εννέα χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντοτε υπόδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, ευθύνης, ταλέντου και βελτίωσης".


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.