Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δύσκολα βασικός ο Καβάνι με Γαλλία

Δύσκολα βασικός ο Καβάνι με Γαλλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2018 01:28
Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Οσκαρ Ταμπάρες, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να περιμένουν 24 ώρες για να δουν τι θα γίνει με τον Εντινσον Καβάνι. Δύσκολα θα ξεκινήσει ο Ουρουγουανός, που δίνεται αμφίβολος ακόμα και για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Αινιγματικός σχετικά με τη συμμετοχή του Έντινσον Καβάνι στον προημιτελικό με την Γαλλία (6/7) εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες:

«Ο Καβάνι έχει αρχίσει να διπλασιάζει τις προσπάθειες και τα όνειρά του. Βγήκαν δύο δημοσιεύματα για το ότι είναι καλά, όμως φαίνεται ότι δεν έχει φτάσει εδώ. Δεν μπαίνω στα παιχνίδια των δημοσιογράφων, αυτά δεν ταιριάζουν στην Ουρουγουάη, δεν θέλουμε να αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο για να υπάρξει κάτι αμφισβητούμενο, πρέπει να κάνετε υπομονή 24 ώρες», τόνισε σχετικά.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα από την Ουρουγουάη, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα και θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να βρίσκεται στον πάγκο της «σελέστε» σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.