Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ταμπάρες: «Είμαστε ανήσυχοι για την κατάσταση του Καβάνι»

Ταμπάρες: «Είμαστε ανήσυχοι για την κατάσταση του Καβάνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2018 00:45
Ανήσυχος σχετικά με τον τραυματισμό του Έντισον Καβάνι δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες. Τι είπε ο παίκτης.

Ο Έντισον Καβάνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Πορτογαλία καθώς με δύο δικά του γκολ, η «σελέστε» «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Μετά το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες ξεκαθάρισε πως δεν έχει νέα από το ιατρικό τιμ, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα:

«Τραυματίστηκε και αισθάνονταν πόνο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το ιατρικό τιμ. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι και ο ίδιος δεν έχει ξεκουραστεί πολύ. Αυτή τη στιγμή, είμαστε μόνο ανήσυχοι μιας και δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός», τόνισε ο 71χρονος.

«Ελπίζω να μην είναι τίποτα. Μπορώ να περπατήσω. Θα δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Ένιωσα ένα μικρό πόνο και δεν μπορούσα να συνεχίσω» δήλωσε από την πλευρά του ο Καβάνι, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νίκη της ομάδας του:

«Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τη χαρά των οπαδών που είναι εδώ. Μπορώ επίσης να φανταστώ το τι θα γίνεται στην Ουρουγουάη. Πρέπει να συνεχίσουμε γι’ αυτούς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.