Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Άγιαξ ο Τάντιτς

Υπέγραψε στον Άγιαξ ο Τάντιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2018 01:44
Την απόκτηση του Ντούσαν Τάντιτς από την Σαουθάμπτον ανακοίνωσε ο Άγιαξ, με τον διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 11,4 εκατ. ευρώ συν μπόνους το ποσό της μεταγραφής, παίρνει Ελιονούσι από τη Βασιλεία η Σαουθάμπτον.

Σπουδαία κίνηση για τον Άγιαξ, ο οποίος έφερε στον Άμστερνταμ τον Ντούσαν Τάντιτς. Μετά από μια τετραετία στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Σαουθάμπτον, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Γκρόνινγκεν και Τβέντε.

Ο 29χρονος άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στα 11,4 εκατ. ευρώ (μπορεί να φτάσει τα 13,7 μαζί με τα μπόνους). Τη φετινή σεζόν ο Τάντιτς είχε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 41 παιχνίδια με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, ενώ την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ερεντιβίζιε για λογαριασμό της Τβέντε (2013/14), είχε 16 γκολ και 14 ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Αντικαταστάτης του Τάντιτς στην Σαουθάμπτον αναμένεται να είναι ο Μοχάμεντ Ελιονούσι. Ο 23χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Βασιλείας (13 γκολ, 17 ασίστ σε 44 ματς φέτος) φέρεται ότι έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «Άγιους». Τα νέα είναι χαρμόσυνα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, αφού η ελβετική ομάδα θα χάσει τον αστέρα της λίγο πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.