Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Με την ομάδα του Μαραντόνα ο Ατρόμητος

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Με την ομάδα του Μαραντόνα ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2018 16:33
Το εμπόδιο της Ντινάμο Μπρεστ καλείται να ξεπεράσει ο Ατρόμητος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Περιστεριώτες να έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Γιάννη Κάργα.

Με την Ντινάμο Μπρεστ από την Λευκορωσία κληρώθηκε ο Ατρόμητος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού ο Αργεντινός θρύλος υπέγραψε πρόσφατα τριετές συμβόλαιο για να αναλάβει χρέη προέδρου! Στην ομάδα αγωνίζεται ο πρώην στόπερ του Πανιωνίου, Γιάννης Κάργας.

O Ατρόμητος θα ταξιδέψει πρώτα στην Μπρεστ, στις 26 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 2 Αυγούστου στο Περιστέρι.

Η Ντινάμο Μπρεστ τερμάτισε στην 4η θέση του περσινού πρωταθλήματος (ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο) ωστόσο κατέκτησε το Κύπελλο στον τελικό με την ΜΠΑΤΕ (3-2) και εξασφάλισε εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Το μόνο αρνητικό για τον Ατρόμητο είναι πως η αντίπαλος του βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, αφού έχει δώσει ήδη 12 αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ξεχωρίζει με την παρουσία του ο 33χρονος Ουκρανός σέντερ φορ, Αρτέμ Μιλέφσκι, σπουδαίος σκόρερ στο παρελθόν με την Ντιναμό Κιέβου. Ο περσινός πρώτος σκόρερ με 10 γκολ, Τόρες έχει αποχωρήσει με προορισμό το Μεξικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.