Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ντάλιτς αποδέσμευσε τον Κάλινιτς από την αποστολή της Κροατίας

Ο Ντάλιτς αποδέσμευσε τον Κάλινιτς από την αποστολή της Κροατίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2018 00:49
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, επιβεβαίωσε ότι ο Νίκολα Κάλινιτς αποχώρησε από την αποστολή. Πόνοι στη μέση η επίσημη αιτιολόγηση.

Ο Νίκολα Κάλινιτς δεν ανήκει πια στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ. Ο επιθετικός της Μίλαν φέρεται να αρνήθηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή του Μάριο Μάντζουκιτς στο 2ο ημίχρονο της νίκης με 2-0 επί της Νιγηρίας και αντ' αυτού, πέρασε στον αγώνα ο Μάρκο Πιάτσα.

Ο 30χρονος διεθνής έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι στον πάγκο και επικαλέστηκε ότι ένιωθε πόνους στη μέση. Την Δευτέρα (19/6) ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Χρβτσάκα», Ζλάτκο Ντάλιτς ενημέρωσε ότι ο Κάλινιτς αποτελεί παρελθόν από την Εθνική και έτσι οι Κροάτες έμειναν με μόνη λύση τον Μάριο Μάντζουκιτς στη γραμμή κρούσης τους.

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία, ο Κάλινιτς έκανε ζέσταμα και υποτίθεται θα περνούσε στον αγώνα στο 2ο ημίχρονο. Όμως, δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει λόγω προβλήματος στη μέση. Το ίδιο συνέβη και στο φιλικό με τη Βραζιλία στην Αγγλία, καθώς και στην προπόνηση της Κυριακής. Το δέχθηκα ψύχραιμα και από τη στιγμή που χρειάζομαι τους παίκτες μου έτοιμους να αγωνιστούν, πήρα την απόφαση», δήλωσε ο Ντάλιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.