Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι Ιρανοί έμειναν χωρίς παπούτσια!

Οι Ιρανοί έμειναν χωρίς παπούτσια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2018 16:25
Πρόβλημα για το Ιράν, καθώς η Nike αποφάσισε να μην προμηθεύσει με αθλητικά παπούτσια την ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξέσπασε ο Κεϊρός που ζήτησε βοήθεια από την FIFA.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέβαλλε δέσμη κυρώσεων εις βάρος του Ιράν και το γεγονός αυτό έχει αντίκτυπο και στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Η αμερικανική «Nike», επικαλούμενη τη συμμόρφωση με τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας, αρνήθηκε να προμηθεύσει με παπούτσια την ομάδα του Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Οι κυρώσεις των ΗΠΑ σημαίνει ότι μια αμερικανική εταιρία, η Nike, δεν μπορεί να προμηθεύσει αθλητικά παπούτσια στους παίκτες του Ιράν», ήταν η ανακοίνωση της εταιρίας ένδυσης.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε το ξέσπασμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κάρλος Κεϊρός:

«Πρέπει να βγει και να ζητήσει συγγνώμη επειδή αυτή η αλαζονική συμπεριφορά απέναντι σε 23 ποδοσφαιριστές είναι απολύτως γελοία και περιττή. Οι παίκτες έχουν συνηθίσει στους αθλητικούς εξοπλισμούς τους και δεν είναι σωστό να αλλάξουν λίγες μέρες πριν από τόσο σημαντικά ματς. Ζητώ από τη FIFA να μας βοηθήσει», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εχοντας ελάχιστο χρόνο μπροστά τους, οι Ιρανοί παίκτες πήραν πρωτοβουλία. Κάποιοι ζήτησαν από μη Ιρανούς συμπαίκτες τους στους συλλόγους να τους δανείσουν παπούτσια, ενώ άλλοι έστειλαν δικούς τους ανθρώπους για να αγοράσουν μερικά ζευγάρια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.