Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κριστάντε η Ρόμα

Ανακοίνωσε Κριστάντε η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2018 16:31
Παίκτης της Ρόμα είναι κι επίσημα ο Ιταλός μέσος Μπράιαν Κριστάντε, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 20 (+10) εκατ. ευρώ από την Αταλάντα.

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ρόμα, η οποία έφερε στο «Ολίμπικο» τον διεθνή Ιταλό μέσο, Μπράιαν Κριστάντε. Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο τον πρώτο χρόνο θα παίξει ως δανεικός από την Αταλάντα.

Όπως ανακοίνωσαν οι «τζιαλόροσι», οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη έναντι 5 εκατ. ευρώ, ενώ το επόμενο καλοκαίρι οι Ρωμαίοι θα κληθούν να καταβάλουν το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή. Το ποσό της μεταγραφής μπορεί να φτάσει συνολικά τα 30 εκατ. ευρώ μέσω κάποιων μπόνους.

Ο Κριστάντε είχε 12 γκολ και 4 ασίστ σε 47 συμμετοχές την περασμένη σεζόν και η είναι η 3η φετινή μεταγραφή της Ρόμα μετά τους Άντε Κόριτς και Ιβάν Μαρκάνο. Την ίδια ώρα, τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Τζάστιν Κλάιφερτ από τον Άγιαξ έναντι 18 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.