Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική 3αρα του Βελγίου στην Αίγυπτο

Φιλική 3αρα του Βελγίου στην Αίγυπτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2018 00:08
Το Βέλγιο πήρε φιλική νίκη με 3-0 επί της Αιγύπτου στις Βρυξέλλες, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο μέρος. Λουκάκου (27’), Αζάρ (38’) και Φελαϊνί (90+2’) τα γκολ, βασικός ο Ουάρντα για τους «Φαραώ».

Επίδειξη δύναμης έκανε το Βέλγιο απέναντι στην Αίγυπτο, παίρνοντας φιλική νίκη με 3-0 στις Βρυξέλλες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε 18 παιχνίδια, ενώ στον αντίποδα, οι «Φαραώ» έμειναν για 6ο διαδοχικό παιχνίδια μακριά από τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27’ με τον Λουκάκου να «γράφει» το 1-0 από κοντά εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Ελ Χαντάρι σε σουτ του Αζάρ από το ημικύκλιο. Το 2-0 ήρθε έντεκα λεπτά μετά, όταν από λάθος του Ιμπραΐμ, ο Καράσκο έκλεψε τη μπάλα και έδωσε μισό γκολ στον Αζάρ, που δεν δυσκολεύτηκε από πλεονεκτική θέση να διπλασιάσει το σκορ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μαρτίνεζ - Κούπερ, να προχωρούν σε πολλές αλλαγές. Ο Ουάρντα του ΠΑΟΚ έπαιξε για 79 λεπτά ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν αγωνίστηκε αφού συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα για να προλάβει την πρεμιέρα με την Ουρουγουάη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Φελαϊνί έπειτα από όμορφη ενέργεια του Μπατσουαγί, που επέστρεψε ορεξάτος έπειτα από τον τραυματισμό του με την Ντόρτμουντ τον Απρίλιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.