Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι Ελβετοί μπλόκαραν την Ισπανία (video)

Οι Ελβετοί μπλόκαραν την Ισπανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2018 00:35
Ισπανία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μαδριγάλ» σε φιλική αναμέτρηση εν όψει του Μουντιάλ. Προηγήθηκαν με γκολάρα του Οντριοθόλα (29’) οι «φούριας ρόχας», απάντησαν με Ροντρίγκες (62’) οι φιλοξενούμενοι.

Δεν είχε νικητή η φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελβετία στο «Μαδριγάλ». Οι Ελβετοί πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τους Ισπανούς, που τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Οι «φούριας ρόχας» παρατάχθηκαν με δίδυμο Ντιέγκο Κόστα-Άσπας στην επίθεση και στο πρώτο 25λεπτο είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ των Κόστα (4’) και Σίλβα (21’). Η Ελβετία απάντησε στο 25’ με σουτ του Τζεμαιλί, όμως στο 29’ ο Οντριοθόλα έπιασε τρομερό σουτ στην κίνηση και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ζόμερ, κάνοντας το 1-0.

Η Ισπανία πίεσε για δεύτερο γκολ και απείλησε με δύο σουτ του Ινιέστα (45’, 52’), όμως στο 62’ η Ελβετία έφτασε στην ισοφάριση. Ο Λιχτστάινερ έκανε τη σέντρα-σουτ από τα δεξιά, ο Ντε Χέα έχασε τη μπάλα από τα χέρια και ο Ροντρίγκες από κοντά «έγραψε» το 1-1. Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Βάθκεθ (82’) και Νάτσο (90+2’) για να πάρουν τη νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.